81.000 Deeksha Yajna

Jaarprogramma met Sri Bhagavan voor Verlichting

Doe mee aan 81.000 Deeksha Yajna en ontvang het geschenk van Verlichting! Via een speciaal wekelijks, bevrijdend en verdiepend proces groei je snel naar een verlichte staat. Ook ontvang je een inwijding om voor jezelf en anderen de staat van Ananda (geluk, gelukzaligheid, oorzaakloze vreugde) en oorzaakloze liefde te vragen. 

Je kunt het hele jaar door instromen in 81DY. 

81.000 Deeksha Yajna

Ben jij een van de ca 81.000 mensen wereldwijd die als eersten verlicht worden, en die verlichting gaan overdragen aan de rest van de mensheid? 81.000 Deeksha Yajna is een uniek online programma van Sri AmmaBhagavan gericht op verlichting. Verlichting is een permanente, gelukkige innerlijke staat van zijn. Alle info en links voor inschrijving staan in de pdf Uitnodiging 81 DY'. Je kunt de pdf ook downloaden door te klikken op de afbeelding.

Sinds de start in juni 2021 hebben duizenden mensen in het 81.000 Deeksha Yajna programma (en de  Indiase variant ) hogere bewustzijnsstaten en verlichting ontvangen .

 81.000 Deeksha Yajna bevrijdt je uit de beperkende greep van de mind. Als je steeds vaker in verlichte staten komt en verlicht raakt, ga je het leven leven zoals het bedoeld is te zijn. Gepieker vervaagt.  Angsten voor de toekomst en getob om het verleden zijn passé. Steeds vaker en langer komt er stilte en ruimte in je hoofd. Je relaties verbeteren dramatisch. En er komt geduld, en minder oordeel, en compassie voor ander. Je komt in een flow. Keuzes maken gaat steeds meer vanzelf. Dit alles heeft een positief effect op gezondheid, relaties en werk. Er komt een gevoel van doel en van vervulling. Je ervaart steeds vaker eenheid, blijheid en liefde voor alles en iedereen. Dit gevoel en dit geluk slaan automatisch over op de mensen om je heen. En dit is hoe verlichting zich zal verder zal verspreiden via deze 81.000 mensen!

 

In 81.000 Deeksha Yajna focussen Sri AmmaBhagavan intens op jouw verlichting. “Deeksha” betekent energieoverdracht en “Yajna” betekent: diep proces ingeleid met een ritueel. Terwijl de krachtige rituelen 365 dagen van het cursusjaar  doorgaan, heb je maandelijks een online groepsontmoeting met Sri Bhagavan, gevolgd door een uniek proces voor verlichting. Vaak krijg je ook een speciale energie download.  Ook kun je  3 a 4 x per maand deelnemen aan intense processen voor het verwijderen van onbewuste programmeringen die je verlichting in de weg staan.  Daarnaast ontvang je ook een zegen voor dagelijks Soma (wonder) water van een zeer krachtig niveau om al je wensen te vervullen.

Groot geschenk voor leden van 81.000 Deeksha Yajna: onbeperkt zeer krachtige Soma thuis, voor het vervullen van aardse en spirituele wensen

Soma is de door Sri AmmaBhagavan fysiek gemaakte spirituele essentie van een vloeibaar plantaftreksel, dat in de oudheid werd gebruikt om Verlichting te bereiken.

Het verschijnt als ‘wondersubstanties’ op afbeeldingen van Sri AmmaBhagavan, heilige voorwerpen of geofferd voedsel. Het kan zich ook in water bevinden: Somawater. In veel cursussen van GAM kun je Somawater ontvangen in een flesje water dat je bij je hebt. Jouw deelname aan 81.000 Deeksha Yajna- 
een geschenk voor jezelf en de mensheid

Deelnemers aan 81.000 Deeksha Yajna in Belgie en Nederland vertellen waar dit pad naar verlichting hen inmiddels heeft gebracht:

"Ik ervaar geen diep lijden meer in ieder geval. Pijn is opgelost in mij."
Marjan
“Het innerlijke gesprek is er nog, maar sinds 81.000 DY is het meer op de achtergrond. Het lijkt of de scherpte er langzaam af gaat.”
Annet H.
"Een grote vreugde is dat ik in het alledaagse leven, in de hobbyclub, winkel of op straat volledig mezelf ben, ik sta dan in mijn kracht, spontaan, zonder verstorende gedachten, positief, vredevol, blij."
Hilde v. V.

Jes uit België, Tania uit Mexico en David uit de USA over hoe 81.000 Deeksha Yajna hun leven veranderde:

Het 81.000 Deeksha Yajna programma: 

Twaalf krachtige online live Darshans op de laatste zaterdag van de maand

Sri Bhagavan spreekt over de toestand van de mensheid en mogelijke toekomstscenario’s gebaseerd op openbaringen, steeds gevolgd door een mystieke operatie die de focus van je hersenen verlegt naar verlichting.
Daarnaast ontvang je alle transcripten van deze sessies met Bhagavan, in het Engels en in het Nederlands, om de informatie volledig tot je te nemen - een geweldige bron om snel belangrijke concepten te raadplegen.
Je ontvangt een Krachtige Zegening (Deeksha) van Sri Amma Bhagavan voor verlichting en een 3-voudige zegening voor gezondheid, rijkdom en relaties. 

Maandelijks Volle Maan Verlichtingsproces

 Ritueel voor je verlichting vanuit Satyaloka, een heilige campus in India waar het Oneness fenomeen begon.

Satsang

Wekelijkse sessie (behalve op darshan-dag) voor voorbereiding op Piekstaten. In deze sessies vind er een omzetting van karma en negatieve programmeringen in je onderbewustzijn plaats en groeit een hechte band met de Goddelijke aanwezigheid in jou.

Om gedurende het jaar na te kunnen gaan hoe het met je verlichte staat vordert en en om deze verder te voeden, ontvang je bij aanvang van het programma een checklist met kenmerken van deze staat.

Dagelijkse Gebeden en Rituelen door Monniken voor verlichting

 Je naam en foto worden bewaard in de 'Gouden Pot', een heilig vat in Satyaloka dat het dagelijks middelpunt is van rituelen voor verlichting, met jouw groei en geluk als doel.

Toegang tot Satyaloka en Nemam

Exclusieve toegang tot Satyaloka en Nemam, wanneer deze gewijde plekken in India opengesteld zijn. 

Maandelijkse vraag & antwoordsessie en Community forums

Een gids uit India beantwoordt vragen die kunnen rijzen in het 81.000 Deeksha Yajna programma. 

Daarnaast kun je deelnemen aan Community forums op Telegram en whatsapp voor steun en uitwisseling met andere 81.000 Deeksha Yajna-leden over verlichting, wonderen en transformatie.

Meer Nederlandse en Belgische deelnemers over hun ervaringen in 81.000 Deeksha Yajna tot nu toe: 

"Los van de onmiskenbare, voortdurende en soms spectaculaire groei in bewustzijn - gebracht met een zuiverheid, kracht en liefde die ik nog nergens anders ben tegengekomen - brengt het lidmaatschap mij een hartverwarmende verbinding met gelijkgestemden, en een heerlijk wekelijks oplaadmoment, eenvoudig via zoom.  Ook de opbouw spreekt me aan: een boeiende inhoud die volstrekt relevant is voor de tijd waarin we leven, en dan een krachtig werkzame zegening die diep doorwerkt tijdens het uitliggen. Ik heb in mijn leven nog nooit zo'n diepe ontspanning ervaren als tijdens deze zaterdagprocessen. Ik maak er graag tijd voor vrij." 
Karine.
"Er komt steeds meer rust in mijn hoofd en laatste tijd voelt het misschien meer als ruimte en lichtheid in mijn hersenpan. Ik merk dat ik op alle punten wel vooruit ben gegaan de laatste 4 maanden. Maar vooral het leven in het heden en de ervaring dat alles een proces is, is er continu."
Sjors
"Een lijden waar ik zowat elke morgen mee opstond is nog een vage herinnering, meer niet."

Oene

“Bij mij gaan de veranderingen geleidelijk. Wat mij het meeste opvalt is dat ik steeds meer stilte in het hoofd heb en meer in het hier en nu ben. Heerlijk! Ik geniet daardoor zoveel meer van het leven. Verder zijn veel relaties verbeterd. Ik ervaar veel meer het 'leven en laten leven' en kan veel meer nu naar mensen kijken - ze ervaren - zoals ze zijn, zonder dat er bij mij iets getriggerd wordt. Mijn emoties zijn veel minder intens geworden en mijn altijd zo prominent aanwezige 'schuldgevoel' wordt ook steeds minder. Ik heb meer liefde, mededogen en compassie voor mezelf en daardoor ook naar andere mensen.”
Esther B.
"Ik was altijd een heel schuw en teruggetrokken mens. Dat is verbeterd, ik heb meer zin om mensen te ontmoeten en ervaar meer rust wanneer ik met iemand in gesprek ben, zodat ik beter kan luisteren.- ik merk dat als er dingen voorvallen waardoor ik vroeger heel beledigd zou zijn,  ik die nu niet meer ervaar als iets waarop ik zou moeten reageren."
Linda vd H.

“Ik ervaar een innerlijke rust die bijna niet meer verstoord wordt. In bepaalde situaties komen er nog wel emoties of gevoelens op, maar die blijven niet lang hangen en er wordt ook geen verhaal meer rond geweven. Mijn belevingen zijn veel intenser. Het eten smaakt veel beter, de natuur is zoooo mooi…Ik durf nu ook zonder angst uit te komen voor wat ik voel, wil en denk , ik zeg het gewoon. Het zaligste is wel de liefde die ik nu kan voelen."

Martine

Meer weten over 81.000 Deeksha Yajna 
of wil je je aanmelden?

Stuur een berichtje via het contactformulier of mail naar ammabhagavanbenl@gmail.com.