Snelweg naar Verlichting: Nu Piekstaatoverdracht in Nederland en België!
16 april 2022 

Snelweg naar Verlichting: Nu Piekstaatoverdracht in Nederland en België!

In februari van dit jaar is er iets bijzonders gebeurd, waardoor het nu voor iedereen mogelijk is om een Piekstaat van verlichting te ervaren! 

Tijdens de driedaagse cursus Awakening to the Golden Age, van de Golden Age Movement, zijn alle deelnemers (waarvan enige tientallen in België en Nederland) geïnitieerd in deze mooie bewustzijnsstaat, waarin je een fijn gevoel van blijdschap, vrede en innerlijke rust kunt ervaren.

Voor de deelnemers aan de cursus betekent de initiatie dat zij de Piekstaat op elk gewenst moment zélf kunnen ervaren, maar ook dat AmmaBhagavan deze via hen aan andere mensen kunnen overdragen! Dit gebeurt live of via de telefoon of Zoom. In België en Nederland zijn tientallen deelnemers ingewijd.

Veel mensen ervaren tijdens Piekstaatoverdracht ter plekke een shift in bewustzijn. stilte, blijdschap zonder oorzaak, zorgeloosheid, meer energie....het zijn ervaringen die mensen rapporteren na Piekstaatoverdracht. Anderen bemerken pas later iets.

Hoe vaker je de Piekstaat ontvangt, des te meer het zich verdiept. Behalve dat deze tijdelijke staat zorgt voor een fijn en rustig gevoel, is het ook een grote stimulans voor je bewustwording, transformatie en verlichting. Niet voor niets wordt de Piekstaat de 'Snelweg naar Verlichting' genoemd!

De Piekstaat heeft ook een positief effect op je relaties, gezondheid en werk.

Wil je de Piekstaat eens ervaren, neem dan contact op met een van de mensen op de lijst op de pagina Piekstaatoverdracht.

Reactie plaatsen