17, 18 en 19 November: Driedaagse 'Awakening to the Golden Age'  - met initiatie in de Piekstaatoverdracht
16 april 2022 

17, 18 en 19 November: Driedaagse 'Awakening to the Golden Age' - met initiatie in de Piekstaatoverdracht

In de eerstkomende driedaagse cursus van 17, 18 en 19 november 2023 worden alle deelnemers ingewijd als kanaal voor individuele en collectieve Piekstaatoverdracht en krijgen ze een zegening voor dagelijkse sterke Soma. Ook ontvangen zij een inwijding om Sri Kalki Soma Deeksha bijeenkomsten te mogen organiseren. Je kunt je nog tot 1 november voor de Driedaagse aanmelden! 

De driedaagse cursus "Awakening into the Golden Age" is een drie dagen durende intensieve online onderdompeling in een bad van transformerende oefeningen, contemplaties, meditaties en zegeningen.

De ervaringen van mensen in de Driedaagse zijn indrukwekkend: Diepe heling, vreugde, inzichten, groei, verbinding. 

Na de inwijding in de  Piekstaatoverdracht. kun je deze staat nu ook aan anderen overdragen!  De Piekstaat is een fijne, tijdelijke bewustzijnsstaat. 

De Driedaagse is bedoeld voor mensen die niet alleen zelf hogere staten van bewustzijn willen bereiken, maar hiermee ook graag anderen willen helpen. De cursus is voor mensen die diep willen gaan, wetende dat echte verandering bij jezelf begint, maar die ook de wens hebben om anderen te helpen.  Alles over de driedaagse lees je hier.

Doe je mee? Mail ons om je aan te melden of stel gerust je vragen via: ammabhagavanbenl@gmail.com. 

 

Reactie plaatsen