13, 14, 15  Mei: Driedaagse 'Awakening to the Golden Age'  - met initiatie in de Piekstaatovedracht
16 april 2022 

13, 14, 15 Mei: Driedaagse 'Awakening to the Golden Age' - met initiatie in de Piekstaatovedracht

De driedaagse cursus "Awakening into the Golden Age" is een drie dagen durende intensieve online onderdompeling in een bad van transformerende oefeningen, contemplaties, meditaties en zegeningen. In de eerstkomende driedaagse cursus van 13, 14 en 15 mei worden alle deelnemers ook ingewijd in de Piekstaat! Je kunt je nog tot 2 mei voor de Driedaagse aanmelden! 

De ervaringen van mensen in de Driedaagse van februari 2022 waren indrukwekkend: Diepe heling, vreugde, inzichten, groei, verbinding. Naast een initiatie tot Happiness Meditator, kregen de deelnemers volkomen onverwacht als eerste groep in de wereld een initiatie in de Piekstaatoverdracht. Zij kunnen deze staat nu ook aan anderen overdragen!  De Piekstaat is een fijne, tijdelijke bewustzijnsstaat.

De Driedaagse is bedoeld voor mensen die niet alleen zelf hogere staten van bewustzijn willen bereiken, maar hiermee ook graag anderen willen helpen. De cursus is voor mensen die diep willen gaan, wetende dat echte verandering bij jezelf begint, maar die ook de hand van AmmaBhagavan en al het Hogere willen vastpakken om er te komen. Alles over de driedaagse lees je hier.

Doe je mee? Mail ons om je aan te melden of stel gerust je vragen via: ammabhagavanbenl@gmail.com.

Reactie plaatsen