Karine Harkema
04/17/2022
1 min
0

In juni 2023 is het nieuwe 74.000-jaar gestart. Op naar Verlichting!

04/17/2022
1 min
0

Meld jij je in mei ook aan voor 74.000 Deeksha Yajna, het proces voor verlichting van AmmaBhagavan?

Verlichting  is een staat van bewustzijn die AmmaBhagavan kunnen schenken en waarin je vrij bent van de denkgeest en geniet van het leven zoals het bedoeld is te zijn. 

Veel deelnemers aan het lopende 74.000 Deeksha Yajna (74kDY)-jaar bemerken een grote verandering in hun staat. Ze komen geleidelijk of plotseling los van het gepieker in hun hoofd. 

Emotionele bagage verliest zijn greep op hen. Oordeel, angst en conflict maken plaats voor eenheid, liefde en geluk. Zij krijgen een intense verbinding met hun Hoger Zelf.

Ook spreken de deelnemers over verbeteringen in relaties, gezondheid en werk. 

Verlichting voor 74.000 mensen, dat is de missie van Sri AmmaBhagavan. De rest van de mensheid (wie dat wil) geraakt dan automatisch ook in hogere staten van bewustzijn. Om het doel van 74.000 verlichte mensen te bereiken, zijn AmmaBhagavan vorig jaar gestart met dit unieke 74.000 Deeksha Yajna programma.

In 74kDY kom je het hele jaar door in aanraking met energie die je verlichting stimuleert. Elke maand een vraag en antwoordsessie met Sri Bhagavan gevolgd door een intensief proces voor verlichting. Een wekelijkse sessie waarin karma en negatieve programma’s worden getransformeerd. Volle maan sessies met een krachtige energieoverdracht. Naast deze online bijeenkomsten van wekelijks 1 of 2 uur biedt 74.000 Deeksha Yajna nog meer, zoals iedere dag je eigen soma, een initiatie om Piekstaat en Soma aan anderen te kunnen overdragen en dagelijkse rituelen  op afstand door verlichte monniken in India om jouw verlichting en die van de andere deelnemers te bespoedigen.

Maak hier nader kennis met 74.000 Deekhsha Yajna en lees de ervaringen van de deelnemers zelf.

Als deelnemer van 74.000 Deeksha Yajna maak je deel uit van een bijzondere groep mensen die door hun eigen verlichting de mensheid gaan helpen. 

 Het lidmaatschap van GAM is tevens je toegang tot 74kDY. voor alle processen, het hele jaar door.

Mail voor al je vragen en om je aan te melden naar ammabhagavanbenl@gmail.com en we mailen je snel terug! 

NB Per december 2023 is de naam van 74.000 Deeksha Yajna gewijzigd naar 81,000 Deeksha Yajna. 


Reacties