Programma's en Meditaties door GAM-leden

Ervaar verbinding, transformatie en groei in bewustzijn


Bij Golden Age Movement kun je deelnemen aan prachtige meditaties en energieoverdrachten door speciaal geïnitieerde, gepassioneerde mensen die vanuit hun hart het licht en de liefde van Sri AmmaBhagavan delen. In drukbezochte online bijeenkomsten vertellen mensen over hun verlichte staat. De Sacred Chambers bieden je een persoonlijke ontmoeting met Sri AmmaBhagavan en het Grote Compassievolle Licht. En je kunt vanaf nu de piekstaatoverdracht ontvangen en een staat van Verlichting ervaren.

Aan welke events kan ik deelnemen?

Piekstaatoverdracht

Medio februari 2022 zijn ruim 260 mensen in Europa en het Russische taalgebied tijdens de driedaagse cursus Awakening to the Golden Age geïnitieerd om de Piekstaat over te dragen, om de Verlichting van de mensheid te bespoedigen. De overdracht gebeurt individueel, in een kort proces, tijdens persoonlijk,  telefonisch,  of online contact. Ontvangers melden ervaringen als diepe vreugde, aangename verstilling van binnen, meer energie gedurende de dag, zorgeloosheid. Er is veel vraag naar deze overdracht. Wil je zelf de piekstaat ervaren, neem dan contact op met een van de geïnitieerden. Je vindt het overzicht op de pagina Piekstaatoverdracht. Je kunt de lijst ook vinden in de Telegramgroep Family of the Great Compassionate LIght, én in de Telegramgroep Piekstaat Nederland-België, waar je je rechtstreeks een afspraak kunt maken  voor het ontvangen van deze bijzondere overdracht.

CollectievePiekstaattransmissie vanuit Japan (live via YouTube)

Piekstaten zijn zeer hoge staten van bewustzijn, zoals verlichte staten en kosmische bewustzijnservaringen. Ze geven je unieke ervaringen van  eenheid met alles, diepe stilte, het aanraken van de eeuwigheid etc.  Slechts 25 mensen op de wereld zijn ingewijd in het geven van Piekstaatmeditatie. Het enige wat je als deelnemer doet, is Sri AmmaBhagavan in je hart om een Piekstaat vragen. Daarna verblijf  je samen met de honderden andere deelnemers uit de hele wereld enige tijd in een vaak gelukzalige Piekstaat. De kracht van de groep is heel belangrijk.
In de even weken op dinsdag 12.30-13.30 u (wintertijd) vanuit Japan. Soms op zondag vanuit Brazilië.
Via YouTube in het Engels: (directe link vind je kort van te voren op dit kanaal)

Er is live vertaling in het Nederlands (alleen op de dinsdagen). Je kunt je hiervoor aanmelden via het contactformulier.

Golden Age Consciousness Meditation

Golden Age Happiness Meditation is een meditatie in vijf eenvoudige stappen die je ondersteunt om diepgaand stilte, geluk en vrede te ervaren, en verbeterde relaties, gezondheid, financiën en zaken. De Golden Age Happiness Meditation heeft ook een gunstige invloed, via jou, op je familie en vrienden. Het is een meditatie die afgerond wordt met een visualisatie voor de heling van moeder aarde en al haar inwoners. De Golden Age Happiness Meditation wordt geleid door mensen die aan de 3-daagse cursus ‘Awakening into the Golden Age’ hebben deelgenomen. Iedereen is welkom! Sri Bhagavan:  'Wanneer we ons verenigen om in grote aantallen te mediteren, wordt de kracht versterkt en kunnen we de wereld veranderen.'
Contactgegevens België/Nederland: zie contactlijst onderaan de pagina.

Life after 74.000:
Kijken & Luisteren naar verlichte ervaringen, gevolgd door een collectieve piekstaatoverdracht

Verlichte ervaringen. In deze populaire, wekelijkse, internationale zoombijeenkomst vertellen mensen van over de hele wereld over hun verlichte staten! De kracht van Grote Compassievolle Licht AmmaBhagavan neemt toe en verlichting gebeurt bij duizenden mensen over de hele wereld! Doe mee, luister en verbind je met verlichte staten en ervaringen van anderen. Na het luisteren naar de ervaring vindt een krachtige collectieve piekstaatoverdracht plaats. Er is vertaling beschikbaar bij deze uitzending. .
Wekelijkse zoom op maandagavond om 20.00 uur.

Na aanmelding via het contactformulier ontvang je de zoom-link.

Supreme Light of Supreme Love Meditation

In Supreme Light of Supreme Love (Opperste Licht van Opperste Liefde) Meditation ontvang je een krachtige zegening via de ogen van de meditator om te ontwaken tot het Opperste Licht van Opperste Liefde en wijsheid: jouw ware natuur. Hoe vaker je deelneemt aan deze meditatie, des te meer vreugde, geluk, innerlijke stilte en vrede je gaat ervaren. Negatieve levenspatronen, trauma’s en problemen verdwijnen spontaan. Je ontwikkelt een gevoel van eenheid met alle dingen. Je begint te ontwaken tot wie je werkelijk bent. In SLSL Meditation kijk je, na een inleidend proces, in de ogen van de meditator. Na de overdracht volgt integratie en rust.
Elke tweede woensdag van de maand internationaal online 20-21 uur.  
Na aanmelding via het contactformulier ontvang je de zoom-link voor deze uitzending.

Supreme Light of Supreme Love Initiation

Tijdens de Supreme Light of Supreme Love (Opperste Licht van Opperste Liefde) Initiation ontvang je van een geïnitieerde een overdracht van hart tot hart. Deze zegening vanuit de hoogste liefde brengt je aandacht naar je hart en zorgt ervoor dat jij een sterke, persoonlijke band kunt aangaan met jouw goddelijke.

De Supreme Light of Supreme Love Initiation kan alleen persoonlijk plaatsvinden, niet online. Je neemt dan plaats tegenover degene die de initiatie doet. Na een korte meditatie vindt de overdracht plaats. Daarna blijf je nog even met gesloten ogen zitten voor de integratie. Het proces kent geen fysieke aanraking. Je kunt de SLSL Initiation zo vaak ontvangen als je wilt.

Contactgegevens België/Nederland: zie contactlijst onderaan de pagina.

Sri AmmaBhagavan Sacred Chambers

Sri AmmaBhagavan Sacred Chambers zijn heilige kamertjes die je kunt bezoeken, fysiek of online, voor een heel directe, persoonlijke ontmoeting met jouw Divine, jouw Goddelijke kern. Sri AmmaBhagavan fungeren als medium bij deze ontmoeting, die voor heel persoonlijke,  wonderlijke ervaringen kan leiden. En tot grote veranderingen in  je omstandigheden en je bewustzijnsstaat. Deelnemers ervaren in de Chambers intense stilte, ongekende verbondenheid met iets ‘groters’ en ‘hogers’ en een haast tastbare, onvoorwaardelijke liefde.  De ‘houders’ van Sacred Chambers hebben een speciale initiatie ontvangen van Sri AmmaBhagavan om zichzelf en hun huis beschikbaar te stellen voor dit unieke gebeuren.
Contactgegevens België/Nederland: zie contactlijst onderaan de pagina.

Golden Age Happiness Meditation

Golden Age Happiness Meditation is een meditatie in vijf eenvoudige stappen die je ondersteunt om diepgaand stilte, geluk en vrede te ervaren, en verbeterde relaties, gezondheid, financiën en zaken. De Golden Age Happiness Meditation heeft ook een gunstige invloed, via jou, op je familie en vrienden. Het is een meditatie die afgerond wordt met een visualisatie voor de heling van moeder aarde en al haar inwoners. De Golden Age Happiness Meditation wordt geleid door mensen die aan de 3-daagse cursus ‘Awakening into the Golden Age’ hebben deelgenomen. Iedereen is welkom! Sri Bhagavan:  'Wanneer we ons verenigen om in grote aantallen te mediteren, wordt de kracht versterkt en kunnen we de wereld veranderen.'
Contactgegevens België/Nederland: zie contactlijst onderaan de pagina.

Golden Age Movement organisatoren in Nederland en België

BERGEN OP ZOOM

Leo & Franca

Sri AmmaBhagavan Sacred Chambers

App + 31 6 14988593


BERLICUM 

El & Har

Create 

Bel +31 73 503 20 74


BUSSUM

Sijtje

Sri AmmaBhagavan Sacred Chambers

App/bel +31 6 24281138 sijtjejansen@hotmail.com


DELDEN

Rob

Create 

Sri AmmaBhagavan Sacred Chambers

SLSL Initiation 

Bel/app +31 6 10528928

rob@innercenter.nl


DEN BOSCH 

Karine

SLSL Initiation 

Bel/app +31 6 41393459


HAARLEM 

Lucia

Sri AmmaBhagavan Sacred Chambers 

Bel/app +31 6 42674624 


HAASTRECHT

Caroline

Sri AmmaBhagavan Sacred Chambers 

App +31 6 21670350 


LELYSTAD 

Anat, Cara, Laura & Onno

Create

SLSL Meditation & Initiation 

Happiness Meditation

Sri AmmaBhagavan Sacred Chambers

Smarana Deeksha

Bel/app: +31 6 17446097


ROTTERDAM 

Annette, Anton, Malti & Milly 

Create

antonblok@live.nl


UTRECHT 

Georgette & Iwan

Utrecht 

Create

Bel/app +31 6 40846267

welkom@zonnestad.nu

VAALS

Angela
Create
Happiness Meditation
Sri AmmaBhagavan Sacred Chambers

Smarana Deeksha
Telegram: @Lovepeaceandbliss
lovepeaceandbliss@gmail.com

VALKENBURG A/D GEUL

Elisabeth 

Sri AmmaBhagavan Sacred Chambers

Bel/app +31 6 28900047 padukas@home.nl

GEEL

Eva & Team Peace Field

Create

SLSL Initiation & Meditation

Happiness Meditation

Sri AmmaBhagavan Sacred Chambers

Smarana Deeksha

Bel/App + 32 4 72 99 96 29

eva@peacefieldkempen.com


KASTERLEE

Annemie & René

SLSL Meditation & Initiation

Happiness Meditation

Sri Amma Bhagavan Sacred Chambers

Smarana Deeksha

Bel/app +32 4 9723 8089

annemievandewater@gmail.comPUTTE

Maria & Albert

Happiness Meditation

Smarana Deeksha

maria_liekens@hotmail.com
bel/app +32 476237820SINT NIKLAAS

Cedric

Happiness Meditation

Smarana Deeksha

App +32 4 98 97 13 13TESSENDERLOO/SCHAFFEN

Vicky

Create

Bel/app +32 4 88 62 52 03


null