Create

Creëer van binnenuit overvloed,  gezondheid en geluk! 

Heb jij een hartenwens voor je relatie, gezondheid of werk? Wil je graag spiritueel groeien? Wil jij bijdragen aan een mooiere wereld door zelf (nog) beter in je vel te zitten?  CREATE is een korte, super transformerende cursus, een innerlijke reis die je helpt je wensen te manifesteren! Wat CREATE momenteel extra bijzonder en superkrachtig maakt, is de ' download'  van Soma en Christus Bewustzijn die je aan het einde van de uitzending ontvangt. Dit brengt jou als deelnemer diepe vrede van binnen.

Create is per november 2023 overgegaan in The Gift of Ananda. Doe mee en geniet van een prachtige staat van geluk en vreugde!

 Een intensieve online cursus met een unieke energieoverdracht

‘CREATE’ is een intensieve online cursus van drie uur vanuit India met korte lessen, meditaties, ademhalingsoefeningen en muziek. En met filmpjes en voorbeelden die zó je hart binnenkomen. Create wordt online gegeven door een Indiase monnik van Sri AmmaBhagavan. 

Het unieke aan CREATE is de krachtige online deeksha (energieoverdracht) rechtstreeks vanuit een spiritueel krachtcentrum in India. Die gerichte energiestroom verwijdert jouw oude patronen en helpt jou om ten diepste de eenheid tussen alles en iedereen te ervaren, zodat je als vanzelf een andere wereld voor jezelf gaat creëren!

In CREATE ligt iedere maand extra focus op een ander thema, zoals rijkdom of gezondheid.
Voorafgaand aan de deeksha kun je een wens of gebed doen voor iets, zoals een nieuwe relatie, een andere baan of spirituele groei. 

Voor elke verandering in je leven 

is een shift in je binnenwereld nodig

Bij de Golden Age Movement gaan we ervanuit dat er voor verandering in je leven een shift in je binnenwereld nodig is. Create helpt jou om die shift te maken door oude negatieve patronen bij jou te verwijderen. Create laat jou zien en voelen dat alles in het universum één is. Dat alle mensen, dieren, planten en dingen en gebeurtenissen met elkaar samenhangen.Create open je hart. Er komt acceptatie, vergeving en een gevoel van intense verbondenheid. Je krijgt een beter contact met je Hoger Zelf. Je gaat nieuwe, andere signalen de wereld in sturen en de wereld komt als vanzelf in beweging om jouw wensen te vervullen: je vindt de liefde van je leven, je familieband herstelt zich of je fysieke en mentale gezondheid verbetert: wat je wensen ook maar mogen zijn.

Deelnemers over waarom zij van Create houden:

Het leven=een feest

CREATE heeft mij fantastisch geholpen. Ik werd mij ervan bewust dat ik maar zat te wachten tot liefde en dankbaarheid etc. mij zouden overkomen, maar dit is absoluut niet hoe het in werkelijkheid gaat. Wat ik zag, is dat de hele wereld al dienstbaar is aan mij.  Het hele leven is een feest, pure vreugde. Het is mij duidelijk dat het allemaal te maken heeft met het bewustzijn dat alles met alles verbonden is en onderling afhankelijk. Als het bewustzijn er niet is, dan is het allemaal kletskoek wat je vertelt over liefde. Dit besef heeft mij enorm geholpen. De hele wereld is elkaar aan het helen! Zo geweldig! 
Har, Nederland

Acceptatie, Liefde

Afgelopen zondag heb ik meegedaan aan Create. Op het einde vroegen we dat ons hart zich zou openen. Verbazingwekkend genoeg kan ik sindsdien heel gemakkelijk onvoorwaardelijke liefde voelen. Ik kijk gewoon naar iemand, wil van hem/haar houden en meteen accepteer ik die persoon volledig. Alsof er niet iets niet perfect aan hem/haar zou kunnen zijn. Eigenlijk, de mogelijkheid van niet perfect zijn is verdwenen. Het voelt alsof ik de ander omhels met zachte acceptatie en liefde.  

Marcel van O, Nederland

Niet meer bang,
niet meer boos

Woo-hooo, na een tijdje Create ben ik flink opgeschoten!


Ik heb 30 lange jaren zoveel angst , pijn en boosheid gekend bij twee personen. 


En nu voel ik er niets meer van. Zo blij , dat dat stukje nu voorbij is.


Sawitrie, Suriname

Dansen  en Lachen

CREATE was voor mij net een dominospel…. Alle steentjes vielen achter elkaar om en alles was duidelijk, maar dan achterstevoren, ik wist van tevoren waar alles eindigde. Mijn echtgenoot heeft de ziekte van Parkinson. Tijdens CREATE is het  even helemaal weg. Dan lachen en dansen we. Dan is hij niet meer zo stijf als een plank en dan kan hij ineens heel helder denken. Dat geeft hem de moed om verder te gaan! Tejasa vertelde dat als je hart open gaat, wat bij CREATE gebeurt, er Dopamine wordt geproduceerd in de hersenen. Dat is nu net wat Parkinson-patiënten nodig hebben! Ik ben zo blij!
M. 

Waar kan ik mij aanmelden?

Je kunt op twee manieren deelnemen aan Create: Thuis online of op een locatie samen met een groepje waar je op een groot scherm kijkt. De aanmelding gaat altijd via een locatie, ook als je thuis online wilt deelnemen. De bijdrage is 30,- euro per keer voor thuis online en iets meer voor samen kijken op locatie. Kijk hier voor contactgegevens van de locaties: 

 


NEDERLAND

Berlicum-Online:
Har en El Eijmberts
073-5032074 of hareleijmberts@gmail.com

Enschede-Online:
Rob Rühmann
06-10528928 of rob@innercenter.nl


Haarlem-Online en op locatie:
Lucia Epskamp
06- 42674624 of luciaepskamp@gmail.com


Leek (Gr)- Online en op locatie
Marian Blom 
06-52663103 of Create@marian.mailz.nl


Lelystad-Online en op locatie:
Anat Groag
06-17446097 of groaganat@hotmail.com


Rotterdam-Online:
Annette Piepers
 06-39775041 of antonblok@live.nl

Utrecht-Online en op locatie:
Georgette de Sonnaville & Iwan Nyst
06-40846267 of g.desonnaville@gmail.com


Utrecht-Online en op locatie:
Naomi Joseph
06-47869602 of naomijoseph@live.nl


Vaals-Online en op locatie:

Angela

06 18011777 of lovepeaceandbliss@gmail.comBELGIË

Geel-Online en op locatie:
 Eva Moors
+32472999629 of eva@peacefieldkempen.com

Paal-Online :
Vicky van de Poel +32488625203 of vickyvandepoel@yahoo.com