Aalaya (Param Karuna Paramjyothi) Darshan

Dagelijks online ritueel voor een vervuld leven

"Aalaya Darshan kan je enorm helpen bij het transformeren van de programma’s in je onbewuste. Je zult zien dat je leven verandert." - Sri Bhagavan

Wat is Aalaya (Param Karuna Paramjyothi) Darshan?

Param Karuna Paramjyothi Darshan is een dagelijks online ritueel voor deelnemers aan het jaarprogramma 81..000 Deeksha Yajna, voor verbetering van je kwaliteit van leven op elk gebied en verhoging van je bewustzijn. Het is een programma van 15 minuten dat vier maal daags wordt aangeboden. De uitzendingen nemen je mee  naar tempels in India waar op dat moment rituelen plaatsvinden. Je zintuigen ontvangen bepaalde prikkels waardoor er dingen in jou veranderen. Param Karuna Paramjyothi Darshan brengt vervulling in je leven, zowel op het gebied van Iham (het materiële leven) als dat van Param (het spirituele leven). Je kunt Param Karuna Paramjyothi Darshan bijwonen voor gezondheid, rijkdom, relaties, succes etc., maar ook voor verlichting. Param Karuna Paramjyothi Darshan bestrijkt het hele spectrum van het materiële en spirituele. Als je blijft deelnemen aan Param Karuna Paramjyothi Darshan, zul je merken dat dingen in je dagelijks leven langzaamaan ten goede keren en dat je spiritueel ook snel groeit- eerst geleidelijk en dan steeds sneller. Param Karuna Paramjyothi Darshan is een machtige vriend. 

Wat doet Aalaya Darshan met je?

In Param Karuna Paramjyothi Darshan kijk je naar iconen van goden in tempels en luister je naar chants. Je zintuigen absorberen de energie hiervan en de boodschap dringt direct door in je onderbewustzijn. Je onderbewustzijn begrijpt de klanken, beelden en symbolen omdat deze informatie allemaal al is opgeslagen in het menselijk onderbewustzijn. En dan wordt er een proces in gang gezet. Negatieve programma’s worden omgevormd tot positieve. Er beginnen dingen met je te gebeuren door de genade van Sri Kalki AmmaBhagavan. Hoewel Param Karuna Paramjyothi Darshan online is, is de kracht ervan vergelijkbaar met een fysiek bezoek aan een tempel. Param Karuna Paramjyothi Darshan is een wereldwijd programma duizenden deelnemers per dag. Hoe meer mensen er deelnemen, des te krachtiger het wordt. 

Andere deelnemers over 

Aalaya (Param Karuna Param Jyothi) Darshan:

"Deze morgen heb ik de zegening voor rijkdom ontvangen bij het volgen van de Param Karuna Paramjyothi Darshan .

Een uurtje geleden heb ik materiële en emotionele rijkdom ontvangen,  mijn moeder gaf mij 6 kleine zilveren design lepeltjes."

Marita Crauwels

"De eerste paar keer merkte ik niet veel, maar afgelopen week was het zo sterk dat ik de gehele dagen een open stromend hart en kruin heb. Ik voel nu zo’n diep vertrouwen en bescherming. Ik voel me klaar voor wat er maar komen gaat, al is het grote verandering. Ineens voel ik me diep van binnen zo sterk verbonden met mijn Goddelijke dat er diep vertrouwen is." 

Clare van den Berg

"Ik voel me heel dankbaar. Ik vroeg in Aalaya Darshan om hulp voor mijn broer. Hij  is ziek, zijn nieren werken nog maar voor 7 procent. Deze week is hij gevallen en helemaal psychotisch opgenomen in het ziekenhuis.  In 2 dagen is hij er weer weer uit en helder. Nog nooit is hij zo snel uit een manische periode gekomen."

 Ine van Deurssen

Hike raakte In 21 dagen Aalaya Darshan bevrijd van haar depressie: 

Hike Szegedi over haar transformatie door Aalaya Darshan: "Met tranen in de ogen vroeg ik in de Param Karuna Paramjyothi Darshan aan het Grote Compassievolle Licht om mij te bevrijden van mijn depressie. Tijdens diezelfde Aalays Darshan kreeg een vriendin een ingeving om 21 dagen lang voor mij te bidden. Ze vroeg mij om ook voor mijzelf te bidden. Die periode van 21 dagen heb ik heel intens beleefd, met vele diepe dalen … gelukkig in het besef en vertrouwen dat ik hier doorheen moest om bevrijd te worden. Ik voelde mij ook heel erg kwetsbaar. Na 21 dagen trouwe gebeden, voelde ik mij ‘anders’. Ik was mij diep bewust geworden van mijn weerstand en dat ik onmogelijk kon voldoen aan het positieve zelfbeeld dat ik had gecreëerd en waarmee ik mij volledig had geïdentificeerd. Dat had mij heel faalangstig gemaakt en uiteindelijk … depressief. Dit inzicht gaf mij zo’n bevrijding….! Ik ben nu bevrijd van mijn depressie en voel mij veel rustiger in mijzelf. Ik kan mijzelf steeds meer zien zoals ik ben, met al mijn schaduwkanten .. en er groeit ook een vorm van zelfacceptatie. Wat een doorbraak! Proces is in progress! Met allergrootste dank aan Sri ParamJyothi AmmaBhagavan voor dit grote geschenk in mijn proces naar Verlichting!"


Voor C. gingen 3 wensen in vervulling

"Alle drie mijn wensen zijn door Param Karuna Paramjyothi Darshan uitgekomen. De eerste was dat mijn kunstwerken goed verkocht zouden worden. Onlangs zijn 3 panelen van mij meegenomen voor expositiedoeleinden bij een bekend groot atelier. Ik ben helemaal blij, want we hebben zoveel keus maar uitgerekend van mij worden 3 dingen meegenomen. Super dankbaar. Mijn 2de wens was dat ik mensen op mijn pad zou krijgen die gemasseerd wilden worden door mij. Ik heb jaren gebeden maar het wilde niet lukken. Ik had het toen losgelaten en ben verder gegaan met mijn werk. Maar nu heb ik al meerdere mensen met succes gemasseerd. En vragen ze of ik eens kan kijken naar hun klacht. Ik leef nu mijn droom. Mijn laatste wens was voor mijn collega. Zij kampt met voodoo praktijken en hoorde daardoor al 4 jaar wel 16 stemmen in haar hoofd. Ggz stopte haar vol met pillen. Nu is er stilte en weet ze niet wat ze meemaakt. Mijn wens is dus uitgekomen en ben zoooo dankbaar. Ik ben Grote Compassievolle Licht AmmaBhagavan zo dankbaar!" C.L. 


 Zo ga je direct naar de actuele uitzending van 

Aalaya (Param Karuna Paramjyothi) Darshan:

 https://m.youtube.com/@thegreatcompassionatelight8613

De uitzending duurt ca. 15 minuten en wordt uitgezonden op de onderstaande tijden:

Op zondag is er geen uitzending 

1.30 uur
7.30  uur
13.30 uur
18.30 uur

De tempels, de beelden en de mantra’s 

Wat maakt de in Param Karuna Paramjyothi Darshan bezochte tempels zo bijzonder?

De meeste van deze Hindoetempels zijn zeer oud. Vooral de echte kern is oud. De diepe kennis erachter is in de loop van duizenden jaren grotendeels verdwenen. De tempels zijn gebouwd op basis van oeroude wetenschap en technologie, op speciale energiecentra zoals geopenbaard aan de mensen in de oudheid. In de loop van de eeuwen zijn er door koningen nieuwe toevoegingen gebouwd. De bouw van de tempels versterkt de goddelijke energieën. Iedere tempel heeft een specifiek doel en een specifieke energie.

Wie bouwde de tempels?

De tempels in Param Karuna Paramjyothi Darshan zouden stammen uit dezelfde tijd als oude heiligdommen zoals  Stonehenge, Machu Picchu en de pyramides in Egypte en in Midden-Amerika. Het zou een tijd zijn geweest waarin men zich er van bewust was dat alles energie, bewustzijn of informatie is. Men speelde met energie. Men genas bijvoorbeeld de zieken door het chanten van mantra's. De meeste tempels en hun beelden en ornamenten zijn gebouwd volgens de Fibonacci formule: een wiskundige formule die overal in de natuur voorkomt, in schelpen en in planten enz. en die een heel gunstig effect heeft op alle leven. 

Wat is er door de eeuwen heen in de tempels gebeurd?

Veel beroemde heiligen en wijzen zijn in de tempels geweest en hebben er gebeden. Er wordt algemeen aangenomen dat hun energieën in de muren van de tempel zijn opgeslagen. Miljoenen mensen zijn hier door de eeuwen heen komen bidden en hebben wonderen ervaren. Vele rituelen zijn generaties lang door een bepaalde gemeenschap van mensen uitgevoerd. Zij hebben daar een bepaald soort atmosfeer en energieveld opgebouwd.

Wat doen de mantra's met je? 

De mantra’s en chants zijn meer dan 5000 jaar oud en ze worden nog steeds in dezelfde vorm gechant als toen, met extreme precisie. Het zijn zorgvuldig opgebouwde reeksen van krachtige klanken en woorden. Elk ervan heeft een specifiek effect op jouw onderbewuste.

Welke betekenis hebben de Godenbeelden?

De goden en wezens waarvan je de beelden ziet, zijn manifestaties van het Grote Compassievolle Licht. Het Grote Compassievolle Licht kan zich naar keuze manifesteren in iedere mogelijke vorm. De beelden hebben allemaal een eigen ‘specialiteit’ waarmee ze mensen kunnen helpen. Een beeld op zich is slechts een dummy, maar door deze beelden heen werkt het Grote Compassievolle Licht in al die vormen. Daarom wordt er in de Rig Veda gezegd:- Ekam Sat vipra Bahuda vadanti. De waarheid is één, maar de wijze neemt haar waar als veelvoudig.

Hoe zijn de Godenbeelden ontstaan?

De beeldhouwers maakten contact met dimensies buiten het fysieke universum en met deze wezens om door hen geïnspireerd te worden. De beelden zijn doordrenkt met de energie van de wezens, hun enorme krachten en hun bewustzijn. De beelden hebben soms 4, 6 of 8 handen. Dit moet metaforisch worden opgevat, niet letterlijk. Het is dus meer een symbool. 

"In ongeveer drie weken tijd is mijn salaris twee maal verhoogd, zonder dat ik erom hoefde te vragen. Het is vanzelf gebeurd en ik weet dat dit allemaal gebeurt door dit mooie proces, Param Karuna Paramjyothi Darshan." - Sandra Debie Debipersad

Aalaya (Param Karuna Param Jyothi) Darshan

WINTERTIJD:


1.30 (am) uur
7.30 (am) uur
13.30 (pm) uur
18.30 (pm) uur


 Ga naar het kanaal 

https://m.youtube.com/@thegreatcompassionatelight8613

en Klik op video’s OF home


 Kies dan

 om 7.30  uur:  11:00 replay.
om 13.30  uur: 15:00 pm replay.
om 18:30 uur: 10:00 pm replay

Deze wordt vlak voor de uitzending online gezet en blijft 30 min lang beschikbaar.

 Onder 'home' en 'video's' staan drie geplande video's. Als je erop klikt, zie je in hoeveel tijd de video in première gaat.


De uitzendingen zijn live en alleen op de beschreven tijden te bekijken omdat AmmaBhagavan en de Lichtwezens alleen op die momenten aan ons werken.


 Ze starten precies op tijd. Niet eerder.

Ze blijven steeds 30 min lang beschikbaar. Je kunt de video dus ook nog (max 15 min) later aanzetten (want hij duurt plm 15 min.)

Vragen?


Stuur een berichtje naar ammabhagavanbenl@gmail.com of

Stuur je vraag of verzoek in via het contactformulier.