Homa's

Ervaar de mystieke kracht van Homa's: 
heilige vuurrituelen ter vervulling van je wensen  

Wat zijn Homa’s?

Het homa of vuurritueel is één van de belangrijkste en meest effectieve rituelen overgeleverd uit de oudheid. Vuurrituelen zijn een enorme hulp bij het verwijderen van negatieve energieën en het aantrekken van positieve. 

Wat is de kracht van Homa’s?

Vuurrituelen, als ze op de juiste manier worden uitgevoerd, roepen het hogere aan en beïnvloeden geest en lichaam van de deelnemer. Het vuur dient als een medium om gebeden over te brengen. Het chanten van mantra’s wekt hogere vibraties op die helpen om je wensen en gebeden in werkelijkheid om te zetten.

Transformatie van Programma’s
in het Onbewuste

Je leven wordt beheerst door programma’s die zich in het onbewuste hebben genesteld. De rituelen helpen je door negatieve aspecten in je onderbewuste uit te schakelen en positieve te activeren. Wanneer dat gebeurt, gebeuren er wonderen. 

De homa's van Golden Age Movement

Het krachtige en heel speciale aan de homa’s van  Golden Age Movement is dat ze worden uitgevoerd op zeer heilige plekken, door jarenlang opgeleide gidsen in een heel hoge staat van  bewustzijn. De Genade van het Grote Compassievolle Licht steekt oceanen over om verlangens te vervullen. Er zijn ontelbare wonderen gebeurd voor mensen die deelnamen aan de homa's van Golden Age Movement.  Sommige Homa's zijn live (online) bij te wonen, wat door veel deelnemers als iets onvergetelijks wordt ervaren.

Informatie en Aanmelden

Mail naar ammabhagavanbenl@gmail.com voor meer informatie, of om je aan te melden voor de Telegramgroep Family of the Great Compassionate Light BENL, waar alle data van de Homa’s worden gepost.