Deeksha Yajna:
Living in a Higher Consciousness-
(Leven in een hoger bewustzijn)

Jaarprogramma voor Hogere Staten van Bewustzijn

Deelnemen aan het jaarprogramma 'Deeksha Yajna - Living in a Higher Consciousness'   betekent: je steeds blijer, rustiger en liefdevoller voelen.  Gepieker, innerlijk conflict en angst gaan tot het verleden behoren. Je komt in je natuurlijke, hogere staat van bewustzijn, 'verlichting' genoemd. Maand na maand ervaar je meer  liefde, vreugde en eenheid met alles en iedereen om je heen:  Je wordt zoals je bedoeld bent te zijn.

Je kunt het hele jaar door in Deeksha Yajna instromen. 


Meer weten over het jaarprogramma Deeksha Yajna? Lees hieronder verder, of download deze pdf met praktische informatie over het jaarprogramma en hoe je je aan kunt melden.  Je vindt in dit document ook ervaringen van deelnemers. Nog vragen? Stuur een email naar ammabhagavanbenl@gmail.com. 

Duizenden deelnemers  aan Deeksha Yajna wereldwijd ervaren een innerlijke staat van onvoorwaardelijke liefde, blijdschap en eenheid.

"Ik ben in een hele mooie staat ...gedachtes komen en gaan. Voel heel veel dankbaarheid en rust en spontane blijheid en diepte/ vrede .... het laat zich verder best lastig uitleggen in woorden..." -M.B.

Ontsnappen aan de gevangenis van je denkhoofd

In Deeksha Yajna raak je bevrijd uit de beperkte 'gevangenis' van je denkhoofd. Het gepieker valt stil. Angsten voor de toekomst verdwijnen. Getob over het verleden is passé. Er komt stilte en rust in je hoofd. Je gaat een leven leven van blijdschap, liefde en vrede, vanuit je hart, zoals je bedoeld bent om te zijn. Deze bewustzijnsstaat wordt ook wel Verlichting genoemd. 

"Ik vind dat ik veel liefdevoller met mensen om ga"   V. vd P.

Als je binnenwereld verandert, verandert ook je buitenwereld

Doordat jij in 'Deeksha Yajna' van binnen verandert, verandert ook jouw buitenwereld. Je relaties verbeteren dramatisch. Er komt meer geduld, minder oordeel en meer compassie voor de ander. Je komt in een flow. Keuzes maken gaat vanzelf. Dit alles heeft een positief effect op gezondheid en je werk. Er komt een gevoel van doel en vervulling. En dit fijne gevoel is heel besmettelijk. Het slaat automatisch over op de mensen om je heen! 

Ik weet niet hoe het kan, maar ik voel geen angst meer. Ik kan leven vanuit een flow. Blijf dicht bij mezelf en heel verbonden met de natuur. V dv P 

Processen en Rituelen

voor spirituele groei

In Deeksha Yajna focust ligt de focus op jouw spirituele groei. Deeksha betekent 'energieoverdracht' en Yajna wil zeggen: 'diep proces en ritueel.' Terwijl de krachtige rituelen 365 dagen van het cursusjaar doorgaan, heb je maandelijks een inspirerende online groepsontmoeting met Sri Bhagavan, gevolgd door een uniek proces voor jouw verlichting.  Ook zijn er wekelijks intense processen voor het verwijderen van onbewuste programma's die je spirituele groei en levensgeluk nog in de weg staan.  

 Als lid van 'Deeksha Yajna' kun je zo vaak als je wilt Soma(wonder)water ontvangen.


"Ik vraag en drink elke dag Ananda Somawater. Het geeft mij een soort rust. Ook komen er daardoor dingen naar voren die ik denk ik vroeger niet zo goed durfde te voelen. Confronterend maar wel heel waardevol om het nu wel te doorvoelen." C.E.

Ananda Somawater

Als lid van 'Deeksha Yajna ontvang je een inwijding  die het je mogelijk maakt om  dagelijks Ananda Soma (wonder)water te drinken. Soma is de door het Grote Compassievolle Licht in de fysieke wereld gebrachte spirituele essentie van een vloeibaar plantaftreksel, dat in de oudheid werd gebruikt om Verlichting te bereiken. Soma kan zich onder andere manifesteren in water. Dan is het water Ananda Somawater geworden.  Als je Ananda Somawater drinkt, raak je in een staat van Ananda (vreugde),  komt je spirituele groei in een stroomversnelling en lossen problemen zich op.


 

 "Zo fijn dat ik mijn man, ouders en kinderen elk moment kan helpen met behulp van Ananda Somawater Overdracht!" S.W. :


Jouw deelname aan Deeksha Yajna 
is een geschenk voor jezelf en voor de mensheid

Overdracht aan anderen 

In 'Deeksha Yajna'  wordt je ook geinitieerd als 'kanaal' voor de overdracht van Ananda (blijdschap) Liefde en Eenheid aan anderen.  Zo kun je niet alleen je familie en vrienden helpen om gelukkiger te worden, maar kun je ook aan mensen buiten je eigen kringetje op afstand of live dit geschenk geven, waardoor je een belangrijke bijdrage kun leveren aan een gelukkiger wereld. 


 

Hoor jij bij de 0.001% ?

Misschien lees jij dit en ben je geraakt, en misschien hoor jij  dan wel bij de 0,001% van de mensen wereldwijd die, als dit plan gaat lukken, als eersten het geschenk van verlichting zullen ontvangen. Daarna zal  deze hoge staat van bewustzijn zich als vanzelf  uitbreiden naar de rest van de mensheid. Dit werkt net als bij deeg, wanneer een kleine beetje gist een heel brood doet rijzen. 

Deeksha Yajna- wat houdt het programma in?

Elke maand live online met Sri Bhagavan

Sri Bhagavan beantwoordt vanuit zijn ongekend diepe wijsheid en kennis vragen van deelnemers over verlichting en uiteenlopende spirituele onderwerpen. Vervolgens is er een uniek mystiek proces waarin je je hersenen stukje bij beetje teruggebracht worden in hun natuurlijke staat (verlichting genaamd). Maand na maand gaan blijdschap, liefde en eenheid een steeds grotere plek innemen in je leven. Ook ontvang je een krachtige zegening (Deeksha) van het Grote Compassievolle Licht voor gezondheid, rijkdom en goede relaties. 
(Je ontvangt alle transcripten plus vertaling van de sessies met Bhagavan, om de schat aan wijsheid en waardevolle informatie zo vaak als je wilt na te kunnen lezen.)

Maandelijkse Volle Maan Deeksha

Met Volle Maan is er een bijzonder krachtige zegening (deeksha)  voor hogere bewustzijnsstaten. dat plaatsvindt vanuit Satyaloka, een gewijde krachtplek van GAM in India.

Verdiepingsproces

Wekelijkse sessie van onschatbare waarde waarin  negatieve programmeringen in je onderbewustzijn worden verwijderd en je staat je staat van blijdschap, liefde en eenheid verdiept. 

Dagelijkse Gebeden en Rituelen door Monniken voor verlichting

 Je naam en foto worden bewaard in de 'Gouden Pot', een heilig vat in Satyaloka dat het dagelijks middelpunt is van rituelen voor verlichting, met jouw groei en geluk als doel.

Toegang tot Satyaloka en Nemam

Exclusieve toegang tot Satyaloka en Nemam, wanneer deze gewijde plekken in India opengesteld zijn. 

Vraag & antwoord en Community forums

Een gids uit India beantwoordt vragen die kunnen rijzen in het 81.000 Deeksha Yajna programma. 

Daarnaast kun je deelnemen aan Community forums op Telegram en whatsapp voor steun en uitwisseling met andere 81.000 Deeksha Yajna-leden over verlichting, wonderen en transformatie.

Deelnemers aan Deeksha Yajna vertellen:

"Ik ervaar geen diep lijden meer in ieder geval. Pijn is opgelost in mij."
Marjan
“Het innerlijke gesprek is er nog, maar sinds het jaarprogramma DY is het meer op de achtergrond. Het lijkt of de scherpte er langzaam af gaat.”
Annet H.
"Een grote vreugde is dat ik in het alledaagse leven, in de hobbyclub, winkel of op straat volledig mezelf ben, ik sta dan in mijn kracht, spontaan, zonder verstorende gedachten, positief, vredevol, blij."
Hilde v. V.

Jes uit België, Tania uit Mexico en David uit de USA over hun verlichte staat:

Meer Nederlandse en Belgische deelnemers over hun ervaringen: 

"Los van de onmiskenbare, voortdurende en soms spectaculaire groei in bewustzijn - gebracht met een zuiverheid, kracht en liefde die ik nog nergens anders ben tegengekomen - brengt het lidmaatschap mij een hartverwarmende verbinding met gelijkgestemden, en een heerlijk wekelijks oplaadmoment, eenvoudig via zoom.  Ook de opbouw spreekt me aan: een boeiende inhoud die volstrekt relevant is voor de tijd waarin we leven, en dan een krachtig werkzame zegening die diep doorwerkt tijdens het uitliggen. Ik heb in mijn leven nog nooit zo'n diepe ontspanning ervaren als tijdens deze zaterdagprocessen. Ik maak er graag tijd voor vrij." 
Karine.
"Er komt steeds meer rust in mijn hoofd en laatste tijd voelt het misschien meer als ruimte en lichtheid in mijn hersenpan. Ik merk dat ik op alle punten wel vooruit ben gegaan de laatste 4 maanden. Maar vooral het leven in het heden en de ervaring dat alles een proces is, is er continu."
Sjors
"Een lijden waar ik zowat elke morgen mee opstond is nog een vage herinnering, meer niet."

Oene

“Bij mij gaan de veranderingen geleidelijk. Wat mij het meeste opvalt is dat ik steeds meer stilte in het hoofd heb en meer in het hier en nu ben. Heerlijk! Ik geniet daardoor zoveel meer van het leven. Verder zijn veel relaties verbeterd. Ik ervaar veel meer het 'leven en laten leven' en kan veel meer nu naar mensen kijken - ze ervaren - zoals ze zijn, zonder dat er bij mij iets getriggerd wordt. Mijn emoties zijn veel minder intens geworden en mijn altijd zo prominent aanwezige 'schuldgevoel' wordt ook steeds minder. Ik heb meer liefde, mededogen en compassie voor mezelf en daardoor ook naar andere mensen.”
Esther B.
"Ik was altijd een heel schuw en teruggetrokken mens. Dat is verbeterd, ik heb meer zin om mensen te ontmoeten en ervaar meer rust wanneer ik met iemand in gesprek ben, zodat ik beter kan luisteren.- ik merk dat als er dingen voorvallen waardoor ik vroeger heel beledigd zou zijn,  ik die nu niet meer ervaar als iets waarop ik zou moeten reageren."
Linda vd H.

“Ik ervaar een innerlijke rust die bijna niet meer verstoord wordt. In bepaalde situaties komen er nog wel emoties of gevoelens op, maar die blijven niet lang hangen en er wordt ook geen verhaal meer rond geweven. Mijn belevingen zijn veel intenser. Het eten smaakt veel beter, de natuur is zoooo mooi…Ik durf nu ook zonder angst uit te komen voor wat ik voel, wil en denk , ik zeg het gewoon. Het zaligste is wel de liefde die ik nu kan voelen."

Martine

Wil je meer weten over Deeksha Yajna of wil je je aanmelden?

Stuur een berichtje via het contactformulier of mail naar ammabhagavanbenl@gmail.com. We beantwoorden graag je vragen per mail, of we maken een afspraak om even te bellen.
Je kunt ook alvast deze pdf downloaden, met daarin alle praktische informatie.