Sri Kalki Soma Deeksha

Ervaar Soma tijdens een speciaal event in jouw regio

Wat is Sri Kalki Soma Deeksha?

Sri Kalki Soma Deeksha is een kennismaking met Sri AmmaBhagavan, de Golden Age Movement (GAM) en Soma.  Na een korte uitleg over Sri AmmaBhagavan en waarom zij zo compassievol de mensheid willen helpen, ontvang je een speciale zegening, Deeksha genaamd. Als je een flesje water meebrengt naar dit event, wordt dit getransformeerd tot Soma! Soma is een gemanifesteerde substantie die, als je hem inneemt, je hoge staten van bewustzijn en vele positieve veranderingen kan brengen. 

Ervaringen met Sri Kalki Soma Deeksha

Sterk AmmaBhagavan ervaren
“Ik heb heel sterk de aanwezigheid van AmmaBhagavan ervaren en een diepe rust. Het water zat al meteen behoorlijk vol met belletjes. De volgende ochtend toen ik keek waren er nog wel 3 keer zoveel belletjes. De hele fles zat van boven tot onder vol."  Sylvia
Rust, stilte en blijdschap

"Een hele bijzondere ervaring. Ik persoonlijk voel nog steeds de rust en stilte van de deeksha. Die ondertussen in combinatie met de Soma, een permanent gevoel geeft! 😃 Nu ik dit app word ik wel overweldigd door een enorm gevoel van blijdschap." - T.

Enigszins euforisch

" Mijn dochter had gisteren wat somawater gedronken en was erg goed te pas.  Zelf had ik die avond 3 slokjes gehad en de volgende dag ook een slokje.  Ik kan voor mijzelf nog niet zeggen wat de werking is. Wel had ik woensdag veel energie, en voelde ik me enigszins euforisch. En heb ik gisteren een hele rustige dag gehad." - E.

Intens gelukkig

"Ik vond het een bijzondere avond. Ik had een vriendin meegenomen die voelde zich woensdag intens gelukkig! Bedankt hiervoor." - K.

Wie zijn Sri AmmaBhagavan?

Sri Amma Bhagavan zijn Avatars voor Verlichting in India. Het is hun intentie om de hele mensheid spirituele verlichting te schenken. Dit is bij duizenden mensen al gebeurd.

Wat is Soma?

Soma is een ‘wondersubstantie’ die “uit het niets” verschijnt op afbeeldingen van AmmaBhagavan en andere iconen, of in voedsel en in dranken. Soma is afkomstig uit andere bewustzijnssferen. Het kan komen als poeder, honing of een andere vloeistof. Het kan ook, zichtbaar of onzichtbaar, in eten en drinken aanwezig zijn. Op de pagina over Soma vind je vele voorbeelden en ervaringen. Tijdens het Sri Kalki Soma Deeksha event maken Sri AmmaBhagavan Soma van jouw water.

Wat doet Soma met je?

Soma kan positieve veranderingen geven op elk gebied, zoals je lichamelijk welbevinden, je relaties of je financiën. Het kan je ook in hogere bewustzijnsstaten brengen en je spirituele groei aanwakkeren. 

Meer ervaringen met Sri Kalki Soma Deeksha

Belletjes

"We hadden wat reserve flessen water meegenomen voor als iemand het vergeten was en daar zitten ook belletjes in. Wel minder dan in " mijn eigen" Soma fles. Deze flessen stonden gewoon aan de kant in het zaaltje." - Nelleke

Eenheidservaring

 Ik voelde me heel blij dat ik een introducée mee kon nemen. De avond heb ik als heel speciaal ervaren. Een hele hoge energie voelbaar. Voor mij was het vooral een eenheidservaring. Ik voelde Grote vrede, Grote innerlijke rust, Thuis Zijn, Groot Licht in mijn hoofd en tegelijkertijd ook het Grote Licht in mijn hart.  Het water was fluweelzacht en ik was in bliss. De nacht veel gedroomd, zelf daar het gevoel van een open hart en de ook de volgende dag blissful wakker. Mijn kinderen een slokje gegeven en merkte dat ze in een vrolijke open stemming waren. Degene die ik meegenomen had gaf aan dat ze het een hele bijzondere avond vond. Ze voelde ook de hoge energie. In haar waterfles waren er bubbels/ belletjes gekomen. Ze heeft ook veel gedroomd. En gaf aan dat er veel met haar gebeurt. Grote, Grote Dank aan Sri, Sri Kalki AmmaBhagavan voor deze Grote Gift." Anoniem

Een feest

 Er kwamen geen belletjes in mijn fles water. Ook smaakte het 'gewoon'. Maarrrr....Ik voel wel belletjes van BINNEN!!! Dat is er steeds, ongeacht wat er opkomt en weer verdwijnt......Ik vond het een feest dinsdagavond! Dankjewel!" Els

Voor wie is Sri Kalki Soma Deeksha bedoeld?

Het Sri Kalki Soma Deeksha programma is speciaal voor mensen die nog niet eerder, of nog maar net, met AmmaBhagavan in aanraking kwamen. Als bekende van GAM ben je welkom met introducee(s)! IN de agenda vind je de data en locaties in Nederland en België voor dit event.

Meer informatie?

AmmaBhagavanbenl@gmail.com