Awakening to the Golden Age

Driedaagse online cursus voor diepgaande transformatie, groei en vervulling

Als je echt snel wilt groeien op elk terrein van je leven of  je proces naar verlichting een extra boost wilt geven, dan is de driedaagse cursus 'Awakening to the Golden Age' vast iets voor jou! 

NIEUW dit jaar: als deelnemer aan de driedaagse ontvang je dagelijks een sterke vorm van Soma. Ook word je geïnitieerd in het leiden van Sri Kalki Soma Deeksha events. 


De eerstvolgende driedaagse vindt plaats van 17 /m 19 mei 2024. De daaropvolgende is op 2, 3 en 4 augustus. Ook in november en februari vinden er jaarlijks 3-daagsen plaats.

*** Speciaal in deze 3-daagse cursus van mei, is de bijzondere zegening die de deelnemers gaan ontvangen voor RIJKDOM en WELVAART***
Download dit document voor alle details over deze prachtige cursus. 

Awakening to the Golden Age is een intensief proces 

voor transformatie en verlichting

Waaruit bestaat de driedaagse cursus?

Transformeren van onbewuste programma's

Je bent 3 dagen lang, samen met een grote groep deelnemers uit vele landen, volledig ondergedompeld in de enorm krachtige energie van Grote Compassievolle Licht AmmaBhagavan. Door de kracht van deze energie worden negatieve programma’s in je onderbewuste getransformeerd in positieve. Hierdoor veranderen je gedachten, gevoelens en gedrag.

Boeiende lessen, mooie meditaties en doeltreffende oefeningen

In de 3-daagse cursus krijg je door boeiende lessen, mooie meditaties en simpele maar doeltreffende oefeningen een heldere blik op wat het realiseren van jouw wensen op het gebied van relaties, gezondheid, werk of spiritualiteit nog tegenhoudt.

Super Deeksha

Iedere cursusdag wordt afgesloten met een super deeksha vanuit Satyaloka in India, waar Sri AmmaBhagavan samen met vele monniken zich in diepe meditatie verbinden met iedere cursist én met het Grote Compassievolle Licht. Het is deze super power deeksha die zorgt voor een transformatie van jouw negatieve programma’s in positieve.

Darshan met Sri Bhagavan

Er is een speciale online ontmoeting (darshan) met Sri Bhagavan. 

Initiaties Ananda Transmitter, Ananda Soma, SKSD en GOA

Je ontvangt initiaties voor de overdracht van de staat van Ananda, voor het dagelijks ontvangen van Ananda Soma, en voor het mogen organiseren van de cursus The Gift of Ananda en het leiden van Sri Kalki Soma Deeksha bijeenkomsten.

Draag verlichting over aan anderen 

De 3-Daagse Cursus is mede bedoeld voor mensen die een roep in hun hart voelen om anderen te helpen. Een van de doelen van de cursus is namelijk om je nu al voor te bereiden op de tijd die gaat komen als de 0,001%verlichten bereikt zijn. Eenmaal verlicht kun jij dan namelijk verlichting gaan overdragen op de mensen om je heen.

Deelnemers aan de driedaagse vertellen over hun ervaringen:

"Heel duidelijk zien dat wat er werkelijk is. Dat komt heel duidelijk. Daar is geen ontkomen meer aan. De mind glashelder zien."

Pascal

" De Mind is uitgeschakeld. Het wordt rustiger in mijn hoofd. Het is een subtiel proces, een stille energie. Het bewust worden van dingen gaat in kleine stapjes. Ik voel tijdens meditaties dat er kleine stroompjes door mijn hoofd gaan. Ik voel dat het gebeurt, alsof er dingen worden omgezet, nieuwe verbindingen gemaakt."
Nico V
"Bij elke 3-daagse ervaar ik een diepere verbinding met Sri Amma Bhagavan. Laag na laag word ik afgepeld en voel me meer me-zelf, minder Eva, meer meegolvend op het ritme en daardoor niet meer ontredderd in het leven."
Eva
"Met een gedegen christelijke programmering vind ik het moeilijk om een band met Sri Amma Bhagavan te krijgen. Omdat me duidelijk is gemaakt dat alleen met een stevige verbinding vooruitgang en groei mogelijk is, vroeg ik de tweede dag om een verbetering van mijn relatie met Sri Amma. Meteen na de ademhalingsoefening kon ik Sri Amma waarnemen. Eerst vooral stevig en dik om me heen, wat later ter hoogte van mijn hartgebied ook door me heen. Het was een intens liefdevolle ervaring. Sindsdien kan ik in een gebed of in welke meditatie dan ook contact kan krijgen met Sri Amma. Als het contact soms wat hapert voel ik vol vertrouwen dat Sri Amma er wel is en dat Ze aanstonds komt."

O. Zijda

"Het zijn geen spectaculaire veranderingen. Het is gewoon het leven leven. Ik voel mij happy in mijn leven. Wel ervaar ik veel synchroniciteit. Ik vraag mij bijvoorbeeld iets af en het volgende moment belt mijn zoon mij spontaan met het antwoord. Of ik denk dat ik in de verkeerde trein zit en op het moment dat ik uit wil stappen gaan de deuren niet open en blijk ik toch in de goede trein te zijn. Voel mij daardoor geleid. Ik ervaar amper conflict. Dat is heel moeilijk te beschrijven hoe dat gaat omdat het zo snel verandert. Ik ben in staat dat ik dingen kan laten komen. Er is nu geen weerstand en ik ben er niet vandaan aan het vluchten. Ik laat het meer komen en laat het er meer zijn. Dat is voor mij een heel fijn gevoel, om die weerstand niet te ervaren, ook bij de minder prettige ervaringen. In de Piekstaatoverdracht moet ik constant lachen om niks. Blijdschap om niks! Ik ben Sri AmmaBhagavan heel dankbaar. Zij zijn, naast mijn kinderen partner en werk het grootste geschenk in mijn leven."

Anat

"Sinds de 3 daagse in februari is er veel lading losgelaten. Daardoor ben ik veel spontaner. Doordat ik veel spontaner ben, reageren de mensen om mij heen ook veel spontaner op mij. Mijn denken gaat door. Ik zie het en kijk ernaar en dan is het ook redelijk snel weer weg. Stemmingen doen minder met mij. Ik voel ze wel maar het heeft echter geen vat meer op mij. Ik lijd er niet onder. Dat was vroeger wel. Alles kost veel minder energie doordat de weerstand is afgenomen. Ik wilde bijvoorbeeld vroeger altijd gelijk hebben. Nu dat er niet meer is, trigger ik bij de ander ook niks. Ik heb het steeds sneller in de gaten. Ook is er niet meer zo’n oordeel over anderen en over mijzelf. Ik zie het mijzelf wel doen maar ik heb er geen oordeel over. Het is net of men mij ook niet meer veroordeelt. Ik heb ook mijn slechte dagen maar ga er niet meer tegen in. Daardoor kost het veel minder energie. Ik ga mee op de flow."

Caroline

Vragen en antwoorden over de driedaagse

Wat heeft de 3-daagse mij te bieden?

Tijdens de 3-daagse zullen Sri AmmaBhagavan je verbinden met het Grote Compassievolle Licht (een samenbundeling van vele hoog ontwikkelde wezens die op aarde hebben geleefd) om jouw groei en transformatie op alle terreinen te bespoedigen.

Hoe helpt de 3-daagse mij bij verlichting?

De 3-daagse heeft een positief effect op je verlichting, speciaal in combinatie met deelname aan 81.000 Deeksha Yajna. Tijdens De 3-daagse worden specifieke onbewuste programma’s in je onderbewuste gewijzigd die een hindernis vormen voor je verlichting. De 3-daagse versterkt de werking van het 81.000 Deeksha Yajna proces en omgekeerd. Meerdere mensen in Europa die nu verlicht zijn, hebben dit grote geschenk tijdens of vlak na de 3-daagse ontvangen!

Is de 3-daagse iets voor mij?

Als je een groot verlangen voelt naar groei op elk gebied van je leven en als je hart warm wordt bij de gedachte een levende bijdrage te kunnen zijn aan de missie van Sri AmmaBhagavan om de mensheid te helpen, dan is ‘Awakening into the Golden Age’ misschien jouw pad!

Wat wordt er precies gedaan in de 3-daagse?

De inhoud van de 3-daagse cursus verandert regelmatig. De meest recente cursus was een geheel nieuwe combinatie van meditatie, contemplatie, yoga- en ademhalingsoefeningen en eenvoudige bewegingen, gebaseerd op het energiesysteem en de chakra’s en door de deelnemers als zeer transformerend ervaren. Elke cursusdag wordt afgesloten met een intensief proces en een bijzonder krachtige energieoverdracht. Ook is er in de 3-daagse in de regel een darshan met Sri Bhagavan.

Wat houdt de darshan met Sri Bhagavan in?

Een vast en belangrijk onderdeel van de 3-daagse is de darshan met Sri Bhagavan, waarin Hij vragen van deelnemers beantwoordt, samen met de deelnemers mediteert en hen Zijn zegen geeft. Het vertoeven in de aanwezigheid van Sri Bhagavan heeft een niet te beschrijven transformerend en verheffende effect, dat nog maandenlang kan nawerken in je leven. Darshan van Sri Bhagavan is iets wat je zelf moet meemaken om te begrijpen waarom mensen het als zo mooi en bijzonder ervaren!

Welke initiaties ontvang ik in de 3-daagse?

Tijdens de 3-daagse zoals deze op dit moment in elkaar zit, (dit kan altijd onverwachts nog veranderen) ontvang je initiaties voor de overdracht van de staat van Ananda, voor het dagelijks ontvangen van Ananda Soma, voor het mogen organiseren van de cursus The Gift of Ananda en het leiden  Sri Kalki Soma Deeksha bijeenkomsten.

Deelnemers aan de driedaagse vertellen over hun ervaringen:

"Het wordt elke dag gemakkelijker. Ik zie onmiddellijk wat er in de mind gebeurt. Er komt een verhaal op in de mind ik ziet het. Ik heb het meteen in de gaten – en weg is het. Het verhaal kan wel weer terugkomen, maar dat geeft niet. Het verdwijnt dan weer onmiddellijk. De dankbaarheid is groots: omdat wij in deze tijd leven en dat we dit mee mogen maken. Daar zijn geen woorden voor. Dat is groots. Dat is een gevoel. Er wordt ons zoveel geschonken. Het is zo toegankelijk!"
Jes P.
"Het bracht veel facetten van mijn leven in beweging. De verandering vond plaats bij de dingen die vroeger niet lukten, of problematisch verliepen (relatie, werk, inkomen) dat die nu wel heel positief verlopen of gemanifesteerd zijn. Ik was zo blij om Sri Bhagavan anderhalf uur lang te mogen zien in de Darshan, wat een Power! Ik voel dat mijn verbinding met de Great Compassionate Light veel sterker nu is. Relaties gaan gemakkelijker en prettiger, er is meer vreugde. Geen drama meer. “IK” zit er niet meer zo tussen. Ik blijf er niet meer zo in hangen. Veel blokkades zijn opgelost."
Clare
 "Bij de 3-daagse cursus in februari startte ik met fysieke pijn rond mijn hartstreek. Gedurende de 3 daagse werd dat minder en kwam er vreugde. Nu zie ik zoveel gemakkelijker de mind aan het werk. De mind en emotie waar “IK” niet meer bij is. En ik ervaar dat dat heel erg is toegenomen. Er is veel humor en plezier en ook hier ernaar kijken en zien ook dat is de mind. Wij zijn echt gezegend dat we zoveel ondersteuning krijgen."

Rita

"Veel is zo subtiel dat de verandering nauwelijks waarneembaar is. Mijn band met Sri AmmaBhagavan is sterker en sterker aan het worden, en ik zie daardoor ook gemakkelijker dat Zij het zijn die de wonderen in ons leven brengen. Een hele tijd geloofde ik het niet en zag ik het niet... die Lichtkracht die de wonderen manifesteert. Ik ervaar nu Sri AmmaBhagavan steeds vaker in mijn leven heel dichtbij. In feite doen zij alles, alleen ben ik mij hiervan niet altijd bewust. Ik ben iedere keer weer diep geraakt en ontroerd, en diep dankbaar voor dit gevoel dat ze bij mij teweegbrengen. Ik ken geen woorden die dit bij benadering kunnen omschrijven!"
Marion

Meer vragen en antwoorden over de driedaagse

Mag ik, als ik heb deelgenomen aan de 3-daagse, de cursus ‘Gift of Ananda’ hosten?

Als je hebt deelgenomen aan de 3-daagse ben je bevoegd om de cursus ‘Gift of Ananda’ te hosten. Je begeleidt dan mensen rondom deze cursus en bent zelf aanwezig (hetzij live, hetzij online) op de dag van ‘Gift of Ananda’. Jouw aanwezigheid werkt als katalysator voor de groei en het ontwaken van de deelnemers.

Wie presenteert de 3-daagse cursus?

De cursus wordt gegeven door Tejasa, de discipel van Sri AmmaBhagavan die ook de cursus ‘Gift of Ananda’ presenteert. Tejasa staat bij alle cursussen, en dus ook bij de 3-daagse, volledig onder de liefdevolle hoede van Sri Amma en Sri Bhagavan. Hun krachtige intenties en immense energetische power werken voortdurend in op alle deelnemers.

Wie nemen er aan de cursus deel?

Aan elke cursus nemen honderden mensen deel uit heel Europa, het Russische taalgebied,  en Zuid-Afrika (op andere datums nemen mensen uit de VS, Australië en Zuid-Amerika deel, vanwege het tijdsverschil). In Nederland hebben er in totaal nu ongeveer 150 mensen deelgenomen, van wie velen al 4 of 5 keer. Gewone mensen, met een diep verlangen naar maximale groei in bewustzijn en het ervaren van en bijdragen aan Eenheid. De processen zijn diep en er is steeds meer innerlijke stilte en vrijheid, blijdschap, liefde en Zijn. Het veld van verlichting is groeiende.

Wat heb ik nodig om aan de cursus mee te kunnen doen?

Je hebt geen voorafgaande opleiding of voorbereiding nodig, maar voor een beter begrip van de inhoud en de processen is het fijn om een of meerdere keren deel te nemen aan The Gift of Ananda.

In praktische zin: om goed aan de cursus te kunnen deelnemen, moet je beschikken over een laptop/pc (geen Chromebook) en moet je het Zoom programma hebben geïnstalleerd. Ook is er een goede (liefst bekabelde) internetverbinding nodig. Enige digitale basiservaring is aan te bevelen.

Hoe vaak kun je de 3-daagse cursus herhalen?

Het 3-daagse proces gaat iedere keer dat je deelneemt dieper. Het wordt steeds krachtiger omdat de kracht van het Grote Compassievolle Licht blijft toenemen. Je kunt zo vaak als je wilt meedoen. Je beleving en groei zal iedere keer anders zijn, want de 3-daagse ondersteunt jou in jouw unieke en persoonlijke pad naar verlichting. Ook wordt de cursus steeds vernieuwd en aangepast. Je ervaart geen twee keer hetzelfde.

Wanneer zijn de driedaagse cursussen?

De 3-daagse cursussen worden 4x per jaar gehouden: in februari, mei, augustus en november. De eerstkomende 3-daagse cursus is op 17, 18 en 19 mei 2024.Meer informatie en aanmelden

Wil je je aanmelden voor de driedaagse cursus 'Awakening to the Golden Age', of heb je een vraag, stuur dan een berichtje via het contactformulier, of  stuur een e-mail naar ammabhagavanbenl@gmail.com.