In juni 2024 start het nieuwe  Deeksha Yajna jaar. Op naar Verlichting!
17 april 2022 

In juni 2024 start het nieuwe Deeksha Yajna jaar. Op naar Verlichting!

Meld jij je in mei ook aan voor Deeksha Yajna, het proces voor verlichting van GAM AmmaBhagavan?

Verlichting  is een staat van bewustzijn die AmmaBhagavan kunnen schenken en waarin je vrij bent van de denkgeest en geniet van het leven zoals het bedoeld is te zijn. 

Steeds meer deelnemers aan het lopende Deeksha Yajna jaar bemerken een grote verandering in hun staat. Ze komen geleidelijk of plotseling los van het gepieker in hun hoofd. 

Emotionele bagage verliest zijn greep op hen. Oordeel, angst en conflict maken plaats voor eenheid, liefde en geluk. Zij krijgen een intense verbinding met hun Hoger Zelf.

Ook spreken de deelnemers over verbeteringen in relaties, gezondheid en werk. 

Verlichting voor 0,001% van de mensen, dat is de missie van Sri AmmaBhagavan. De rest van de mensheid (wie dat wil) geraakt dan automatisch ook in hogere staten van bewustzijn. Om 0,001% van de mensen in die hoge staat van bewustzijn te brengen, zijn AmmaBhagavan drie jaar geleden gestart met dit unieke Deeksha Yajna jaarprogramma.

In Deeksha Yajna ondervind je het hele jaar transformatie en spirituele groei. Elke maand een vraag en antwoordsessie met Sri Bhagavan gevolgd door een intensief proces voor verlichting. Een wekelijkse sessie waarin karma en negatieve programma’s worden getransformeerd. Volle maan sessies met een krachtige energieoverdracht. Naast deze online bijeenkomsten van wekelijks 1 of 2 uur biedt Deeksha Yajna nog meer, zoals iedere dag je eigen soma (wonderwater), een initiatie om Ananda (vreugde) liefde en eenheid aan anderen te kunnen overdragen. Ook zijn er dagelijkse rituelen  op afstand door verlichte monniken in India om jouw verlichting en die van de andere deelnemers te bespoedigen.

Maak hier nader kennis met Deekhsha Yajna en lees de ervaringen van de deelnemers zelf.

Als deelnemer van Deeksha Yajna maak je deel uit van een bijzondere groep mensen, de 0,001% oftewel 1: 100.000 die door hun eigen verlichting de mensheid gaan helpen. 

Het lidmaatschap van GAM geldt voor alle Deeksha Yajna processen, het hele jaar door. 

Mail voor al je vragen en om je aan te melden naar ammabhagavanbenl@gmail.com en we mailen je snel terug! 


Reactie plaatsen