Piekstaatoverdracht

Jouw snelweg naar een Verlichte staat

In de Piekstaat komt de mind tot rust en kom je in je natuurlijke staat van blijheid, vrede en liefde. De Piekstaat stimuleert enorm je groei naar permanente Verlichting. Sinds februari van dit jaar kunnen AmmaBhagavan de Piekstaat overdragen via speciaal hiervoor geïnitieerde mensen. Dit heet Piekstaatoverdracht.

Sri AmmaBhagavan zijn voortdurend gericht op het beëindigen van het menselijk lijden. De mensheid Verlichting schenken is in hun visie dé weg om daar te komen. Verlichting is een permanente, hoge staat van bewustzijn, waarin  je vrij bent van je denkgeest en je geniet van het leven zoals het bedoeld is te zijn.

Een heel hoopvolle , nieuwe ontwikkeling is de Piekstaat. De Piekstaat is een tijdelijke, hoge staat van liefde, vrede en blijheid die bij deelnemers van GAM (Golden Age Movement) al langer spontaan voorkwam, maar die begin 2022 overdraagbaar bleek te zijn! Dit heet de Piekstaatoverdracht. 


Het mooie van de Piekstaat is dat als je er regelmatig in bent, dit enorm je ontwikkeling naar permanente Verlichting bespoedigt!  Hoe vaker je in de Piekstaat bent, hoe dieper en blijvender bij jou de veranderingen in bewustzijn zijn.  In combinatie met de overdraagbaarheid geeft dit geweldige vooruitzichten voor een snelle verspreiding van Verlichting!

Ervaringen van Piekstaat-ontvangers

"In eerste instantie merkte ik niet veel, maar de dag erna (en de dag daarna) merkte ik dat ik dichter bij mezelf stond. Het ging 'stromen'. En ineens wist ik ook welke keuze ik wilde maken (en gemaakt heb) m.b.t. mijn relatie. Een soort helder moment. Fijn dus! Dankjewel!
Brenda
"De piekstaatoverdracht was erg fijn gisteren. Ik voelde de energie helemaal stromen door m'n hele lijf. Ook allemaal tintelingen in m'n hoofd. Vandaag is het heel erg rustig in mijn hoofd en ik voel me fijn en relaxed. Heel erg bedankt!"
Lotus
"Ben er nog stil van...Na de overdracht voelde ik een sterke tinteling door mijn hele lijf. Ik sloot mijn ogen en vroeg of het licht mij mijn zielsmissie wilde laten zien en mij de weg wilde wijzen waarvoor ik hier op aarde ben. Ik kreeg meteen een enorme druk op mijn derde oog. Net alsof er een masker op lag. Ik weet nog niet wat dit zegt maar ik vond het een prachtige ervaring. Ik ga het even lekker navoelen want de lichtenergie in mijn lijf is er nog steeds." De volgende dag: "Ik heb fijn en rustig geslapen en vanmorgen voelde ik me echt heerlijk!"
Tessa
"Ik had een fijne ervaring/nabeleving dit keer. Ik kreeg zelfs een boodschap door dat ik meer in mezelf mag geloven...ik voelde me vandaag ook vrolijk en had voldoening in de dingen die ik deed. Maar de grootste verandering is toch wel dat het steeds beter gaat met mijn rug. Ik denk dat ik daarin wat meer mag geloven, want het werkt! Dank voor dit mooie cadeau!”
Petra

De Piekstaatoverdracht is in India begonnen en sindsdien zijn AmmaBhagavan bezig om overal ter wereld mensen in de Piekstaatoverdracht te initiëren tijdens de driedaagse cursus Awakening into the Golden Age, welke vier keer per jaar plaatsvindt.

In Nederland en België zijn tientallen driedaagse-deelnemers geïnitieerd in de Piekstaatoverdracht. Zij kunnen je in een kort, eenvoudig proces (live, telefonisch of via Zoom)  facilliteren om  in de Piekstaat te komen. En dit doen zij maar al te graag, want het is voor hen ook een heel plezierig proces!

Onderaan deze pagina vind je de contactgegevens van deze mensen. Je kunt hen persoonlijk benaderen of via een Telegramgroep waar je een afspraak kunt maken. 

Versnelde transformatie

De Piekstaat zorgt voor ongekend snelle bewustwording en transformatie. Dit komt doordat de energieoverdracht 'bovenaan het systeem' wordt toegevoegd: normaal gesproken verloopt onze ontwikkeling van bewustwording, naar transformatie, naar ontwaken, naar Verlichting, naar Piekstaat. Het mooie van de Piekstaatoverdracht is dat je steeds als je hem ontvangt even in de Piekstaat bent, en dat zo de onderliggende lagen versneld getransformeerd worden. Je groeit sneller in bewustzijn naar Verlichting toe. Deze groei brengt ook verbetering op levensgebieden als relaties, werk en gezondheid.

Ervaringen van Piekstaat-ontvangers

"Ik kreeg de slappe lach tijdens de overdracht, zoveel vreugde! Wat ik erna merkte was een versterkte, verdiepte band met mijn goddelijke."
Janske
"Tijdens de overdracht voelde ik niet meteen iets. Erna voelde ik een bepaalde opluchting en joy. Ik had na een half uur zin om te bewegen en te dansen. Terwijl ik de hele ochtend futloos was en weinig energie had. De hele middag, en nu, voel ik me vreedzaam en kalm. Dank je voor deze liefdevolle overdracht."
Amina
"Was heel indrukwekkend. Toen ik Sri Amma Bhagavan bedankte moest ik heel erg huilen, voelde zoveel liefde, word er weer emotioneel van..."
Daan
Eerste keer Piekstaatoverdracht:
"Het was fijn om in hun lieve ogen te kijken. Tegen het einde moest ik gapen. Ik ga proberen te blijven bij wat er is. Dankjewel voor dit mooie gebaar.” Later: “ik merkte niets behalve het gapen. Maar ik was al moe en het even zitten en moola mantra's chanten helpt dan ook meteen. Mijn mind zegt ook weer: zie je wel, bij mij werkt het weer niet (haha)”

Tweede keer Piekstaatoverdracht: 
"Her aparte is dat rond de tijd dat jij mij appte, ik de hond ging uitlaten in en rond de stad...en ik een enórme blije vrije uitspatting van binnen ervaarde, van vreugde, vrijheid, eenvoud. Totáál uit mijn hoofd en blij als een kleuter, als een gup. Ik naam het verrast waar en in dankbaarheid. Het was totale bliss.

De app las ik een paar uur later pas, ik reageerde en ontving de Piekstaatoverdracht (het werkte dus van tevoren al!). Tijdens de overdracht begon al snel het gapen. Ontspanning. Ik keek in hun ogen. Op een gegeven moment brak BIJNA Bhagavan's gezicht open in een schaterlach. Ik kreeg een frachte lang lachkriebels in mijn buik...En toen was het ook weer weg. De mind natuurlijk weer...die houdt niet van die magie. DAnkjewel! Graag tot de volgende!
Anneke

Zijn er voorwaarden om de Piekstaatoverdracht te ontvangen?

Iedereen kan de Piekstaat ontvangen, van jong tot oud, ongeacht je achtergrond.

De Piekstaatoverdracht is een gloednieuw, heel delicaat en bijzonder proces. Tot voor kort werd het daarom uitsluitend in een één-op-één setting gedaan, maar vanaf nu ook in groepen. Zo is er elke maandagavond om 20.00 uur een internationale zoom-meeting (met vertaling) met een collectieve piekstaatoverdracht. De aankondiging en de inlog vind je hier: https://www.facebook.com/groups/513162770455584  en in de Telegramgroep Piekstaat Nederland/België/Suriname/Antillen.

de Piekstaat is een geschenk van Sri AmmaBhagavan, de overdracht is altijd kosteloos.

AmmaBhagavan zijn degenen die de Piekstaat overdragen. De facilitator fungeert slechts als kanaal voor de Piekstaatoverdracht.

De overdracht verloopt live, via telefoon, videobellen of Zoom.

Je mag eventueel meerdere keren per dag de Piekstaat ontvangen.

Alleen mensen die geïnitieerd zijn tijdens de driedaagse Awakening to the Golden Age in 2022 of 2023 kunnen de overdracht faciliteren, doordat zij ook zichzelf in piekstaat kunnen brengen. 

Per december 2023 is de overdracht van Ananda in de plaats gekomen voor de Piekstaatoverdracht. Meer informatie volgt.  

Ervaringen van Piekstaat-ontvangers

"Dankjewel voor de overdracht. Het voelde meteen al krachtig toen je met chanten begon.

Mijn sri murthi wordt heel wit en Amma Bhagavan zien er steeds een beetje anders uit. Het witte licht werd zo wit dat ik de sri murthi niet goed kon zien. Dat vind ik ook altijd een fijn gevoel. En ik voelde tranen van dankbaarheid, dat ze zulke mooie dingen laten zien voor mij.

Daarna heb ik nog een tijdje gelegen. Het vreemde is dat ik er niet veel van voel. Maar waarschijnlijk is dat precies goed. 

Heel erg bedankt."

Naomi

"Ik heb nu enkele malen de Piekstaat ontvangen.

De eerste keer voelde ik haast niets.

Daarna begon ik de energie heel krachtig te voelen.

Het stroomt steeds krachtiger en langer. 

Zelfs na uren voelde ik de energie opeens weer stromen.

Na de vijfde keer lig ik niet meer als gewoonlijk.


Ik zat ongeveer 5 min met gesloten ogen te ontvangen.

Na de Moola Mantra Chanting begon t 'feest'.

Oooohhh, mijn hoofd voelde zo heerlijk aan.

Mijn kruin tintelde zo aangenaam, zo heerlijk .... Zo zalig.

Dank,Dank ,Dank."

Sawitrie

Ik heb vele Piek Staat Transfers gehad. Ik heb ontdekt dat het enige dat altijd consistent is bij elke overdracht is dat ik altijd vrede voel, een gevoel van diepe vrede. Bovendien is de vrede met elke overdracht verdiept en het voelt nu permanent.


Ik heb ook gemerkt dat, hoewel ik me aanvankelijk alleen bewust was van vrede tijdens de overdracht, ik in de dagen erna ook het vertragen van gedachten heb ervaren, een groter mededogen voor mensen, dieren en insecten, en het gevoel alsof elke cel in mijn lichaam gelukkig was en "verliefd" op de wereld en het leven.


Ik vind dat de Peak State Transfer een ongelooflijk geschenk is dat ik dankbaar ben te hebben ontvangen.  Ik kan me alleen maar voorstellen hoe prachtig de wereld zou zijn als meer van ons het geluk zouden hebben om een Peak State Transfer te ontvangen."

Zane
"Het was heel fijn. Er was een diep gevoel van zachtheid en: alles is goed. Dank je wel." 
Marije

Ervaringen van Piekstaat-ontvangers

"Ik voel het nog steeds. Ik weet niet wat ik moet zeggen..God, deze energie is zo sterk... Verbazingwekkend. Ik voel me nu alsof ik wil slapen.”

Antonio

Dankzij de Piekstaatoverdracht ben ik veel milder en geduldiger in mijn reageren. Ik hoop van ganser harte dat dat zo blijft. Voor nu voel ik me erg dankbaar.

Ik zou mijn gemoedstoestand niet als een piek omschrijven, maar wel het ik het gevoel dat ik op een hoger, prettiger en gelukkiger level zit. Ik krijg meer zelfvertrouwen."

Betty

"Deze keer was heel bijzonder voor mij. Het leek na de Piekstaatoverdracht alsof ik mijzelf een beetje los kon laten. De gedachten kwamen en ik kon ze ook weer makkelijk loslaten. 

Als ik de gedachten loslaat, kom ik in een mooie zuivere stilte. 

In het dagelijks leven zit ik meestal vast in mijn gedachten en ben ik mij daarvan niet bewust. Nu heb ik de ervaring dat het ook anders kan. Dank aan Sri AmmaBhagavan. Ik hoop dat we volgende week verder gaan met de Piekstaatoverdracht."

Alfred

"Bij elke Piekstaatoverddracht ervaar ik dat deze sterker en langer ervaren wordt. Er vinden mooie diepgaande processen en opschoningen plaats. Ik ervaar een sterkere verbinding met de Divine. Meer Goddelijke Liefde en Compassie. 


De ervaring van Zachtheid (hart) binnen en buiten werd heel sterk gevoeld. De nadruk lag daarop! Merk steeds meer dat het oordelen in mijzelf zoveel minder wordt. 

Ook het punt 'er is geen denken dat ik gelijk heb en er is geen denken dat de ander fout is', neemt af, wat zooo bevrijdend is. 

De ervaring van stress blijft niet hangen."

Saskia.